MBRONI SHTEPINË & BIZNESIN TUAJ

Ne ju garantojmë siguri të plotë

Sisteme Vëzhgimi

CCTV është një mënyrë e shkëlqyer për të rritur sigurinë tuaj.

Kamera CCTV e di kur është dita dhe kur është natë

Sistemet CCTV automatikisht dinë të dallojnë kur është ditë dhe kur është natë, në këtë mënyrë jeni të sigurtë që çdo moment eshte i rregjistruar me pamje të kualitetit të lartë.

Regjistro deri në 60 ditë filmime të vazhdueshme

Edhe kur jeni larg nga shtëpia, si për shembull. në pushime - sistemi juaj CCTV do të vazhdojë të jetë aktiv. Ekziston ruajtje për të kapur një muaj filmim. Nëse caktohet në modalitetin e aktivizimit të lëvizjes, mund të ruani edhe më shumë.

Kini sytë kudo!

Sistemet tona të CCTV mund të kombinojnë deri në tetë kamera të sigurisë në shtëpi me rezolucion të lartë, kështu që ju mund të mbani një sy në çdo cep të pronës suaj në të njëjtën kohë.

Ashtu si të gjitha gjërat më të mira, është e thjeshtë

Vetëm për shkak se ne përdorim teknologjinë më të fundit kjo nuk do të thotë që sistemet tona të kamerave të sigurisë janë komplekse. Menuja e pastër i bën ata të lehtë për t'u përdorur.

Ashtu si të gjitha gjërat më të mira, është e thjeshtë

Pse duhet të ketë një sistem vëzhgimi?

Me instalimin e sistemit të CCTV, mund të monitoroni biznesin ose shtëpinë tuaj në distancë ose të shikoni ngjarjet e regjistruara në çdo kohë, gjë që ju bën të ndiheni mirë dhe të kontrolloni gjithçka që ju rrethon. Mendoni për përfitimet e fituara nëse keni një sistem të tillë. Hiqni vjedhjet, dëmtimet ose abuzimet nga "djemtë e këqinj" ose stafi. Një sistem vëzhgimi gjithmonë do të justifikojë koston e tij.