ZGJIDHJE TË CILËSISË SË LARTË

Ne ju garantojmë siguri të plotë

Sisteme Alarmi

INTRUDER ALARMS

Sistemet tona revolucionare të monitoruara përfshijnë mbrojtjen, sigurinë dhe mënyren e jetesës, duke siguruar paqen e bizneseve dhe pronarëve të shtëpise.
Ne po udhëheqim kete evolucionin te sigurisë për t'ju ndihmuar të përmirësoni aftësinë tuaj për të parandaluar, zbuluar, vlerësuar dhe përgjigjur kërcënimeve të ndërhyrjeve te sigurisë.

FIRE PROTECTION

Ne ofrojmë një gamë të plotë të zgjidhjeve të mbrojtjes nga zjarri dhe sigurisë. Ne i përshtasim zgjidhjet me mjedisit tuaj - nga sistemet themelore standarte për zbulimin e zjarrit deri te sistemet komplekse të integruara të mbrojtjes nga zjarri dhe të sistemit te alarmit. Këto zgjidhje mund të përfshijnë Alarmin e Zjarrit, Sistemet e Evakuimit dhe Zhdukjen e Zjarrit.

Monitorimi SMART i shtëpis & Sistemet e Sigurisë

Nëse shtëpia juaj mund të flasë me ju, çfarë do të thoshte? Nëse një derë është hapur, një vlerë është zhvendosur ose është zbuluar një përmbytje, shërbimi Honeywell Total Connect mund t'ju tregojë! Thjesht përdorni laptopin ose telefonin tuaj celular për të qëndruar në dijeni dhe qëndroni në kontroll. Shtojini disa kamera dhe shijoni pamjen video në kohë reale ose mbani videoklipë me email në telefonin tuaj . Rrini me fëmijët tuaj, kontrolloni babysitter ose kontrolloni dhe shtëpite e gjysheve.

Monitorimi SMART i shtëpis & Sistemet e Sigurisë

Çfarë është monitorimi smart në shtëpi?

Një sistem alarmi është një paisje qëndrore e cila komunikon me sensor të cilat janë të ndjeshme ndaj vjedhjes , zjarrit, hapjes dhe thyerjes të dyerve apo dritareve, ujit, gazit etj. Ky sistem mund të përdoret edhe kundra grabitjes në flagrancë. Në rast aktivizimi të sensorëve nga rreziqet e sipër përmendura, alarmimi bëhet me sirenë akustike në ambjent dhe gjithashtu me anë të linjës telefonike fikse dhe celulare për të informuar në largësi për rrezikun.