SISTEMI I LARTË I KONTROLLIT TË AKSESEVE

Ne ju garantojmë siguri të plotë

Akses Kontroll

Sigurimi i një mjedisi të sigurt për punonjësit, vizitorët dhe kontraktorët.

Kontrolli i qasjes dhe zgjidhjet e menaxhimit të identitetit që i përshtaten çdo nevoje. Ne jemi burimi i besuar për produktet, shërbimet, zgjidhjet dhe njohuritë e reja që lidhen me krijimin, menaxhimin dhe përdorimin e identiteteve të sigurta për miliona konsumatorë në të gjithë Shqipërinë.

Identifikoni kush është në ndërtesën tuaj

Sfida kryesore për shumë biznese është sigurimi i objektit të tyre nga personeli i padëshiruar, duke lejuar gjithashtu një hyrje-dalje të lirë të njerëzve që kanë një qëllim legjitim në angazhimin me punën.

Authentication Multi-factor

Zgjidhjet me shumë faktorë të legalizimit japin siguri të lehtë për t'u përdorur, të vështira për t'u humbur, për bizneset, qeveritë dhe organizatat në mbarë botën. Shihni pse duhet të na besoni ne.

Kontrolli elektronik i aksesit

Sistemi i kontrollit të hyrjes me hyrje pa çelës në objektet tuaja është një pjesë e madhe e mbrojtjes së biznesit tuaj. Përveç rregullimit të qasjes në ndërtesën tuaj, gjithashtu mund të kufizoni hyrjen në disa zona të caktuara. Nevojat e sigurisë më të larta të tilla si dhomat e skedarëve, dhomat e serverave, zonat e ruajtjes së inventarit etj.

Dizajni miqësor i një sistemi elektronik të kontrollit të qasjes në lexuesin elektronik të kartës elektronike e bën të thjeshtë dhe të lehtë. Ai ju siguron të gjitha përfitimet nga kontrolli tradicional i qasjes, si për shembull t'ju ndihmojë të siguroni dyert tuaja, të menaxhoni aksesin e punonjësve. Dhe mund të menaxhoni edhe vendet në distancë. Përveç kësaj, ju lejon të krijoni raporte të lehtë për të përmbushur kërkesat e pajtueshmërisë. Thjesht hyni dhe jeni gati për të shkuar të sigurtë nga zyra apo kudo.